Prva stran  Lososovo olje  Koristi  Maščobne kisline  Doziranje  Prodajna mesta  Kontakt

 
     
 

 

Na voljo v štirih velikostih: 125ml, 250ml, 500ml in 1000 ml
 

 
Doziranje in uporaba . . .
   
 

za pse

za mačke

   
 

 

Kako uporabljati Grizzly lososovo olje?
Preprosto nanesite Grizzly lososovo olje na hrano psa ali mačke direktno iz plastenke. Količino odmerite glede na težo psa ali mačke s pomočjo tabele, ki je natisnjena na etiketi.

Čisto in enostavno za uporabo!
Grizzly lososovo olje je pakirano v plastenke s priročno črpalko. Brez odvijanja pokrovčka - brez žlice, brez packarije - brez čiščenja! Samo pritisk na črpalko in ste gotovi!

Začetek uporabe Grizzly lososovega olja
Grizzly lososovo olje ima vonj po morju in okus sveže ribe, ki je večini psov in mačk takoj všeč. Če se prehrana vašega psa ali mačke dolgo ni spreminjala, bo mogoče potrebno postopno privajanje na novi okus. V tem primeru začnete z manjšimi količinami in v roku nekaj dni postopoma preidete na priporočene količine. Ko se bo žival enkrat navadil na ta novi naravni okus, lahko celo pričakujete določeno stopnjo zdrave "zasvojenosti".

Pravilna uporaba Grizzly lososovega olja
Upoštevajte navodila na etiketi in vašemu psu ali mački pravilno odmerite Grizzly lososovo olje. Ne dajajte olje na večjo količino hrane kot jo vaša žival poje v enem obroku. Grizzly lososovo olje je namreč povsem naravno in vsebuje koristne vendar zelo nestabilne maščobne kisline. Če hrana prelita z oljem stoji več dni na zraku, bodo maščobne kisline oksidirale. Pri tem bodo nastale manjvrdne delno nasičene maščobne kisline in olje bo izgubilo sveži vonj.
 

   
 

 

Grizzly lososovo olje za pse:

Koliko Grizzly lososovega olja naj bi dobil pes dnevno?
Količino Grizzliy lososovega olja (število brizgov iz plastenke) je potrebno prilagoditi teži psa. Priporočene količine so navedene na etiketi i v spodnji tabeli:

 

TEŽA PSA       

ŠT. BRIZGOV

 

250 ml plastenka

500 ml plastenka

1000 ml plastenka

< 6 kg

1/2 – 1

   1/2

 

6 – 12 kg   

   1 – 2

     1

       1

12 – 24 kg      

   3 – 4

2 – 3

       2

> 24 kg

   5 – 6

3 – 4

       3

Je Grizzly lososovo olje dobro za pasjega mladiča?
Zdravo ravnotežje omega-3 in omega-6 maščobnih kislin v prehrani pasjega mladička je odličen način da mu pomagamo zagotoviti dolgo in zdravo življenje. Priporoča se uporabo polovice najmanjše količine.

 

   
 

 

Grizzly lososovo olje za mačke: 

Mačke imajo rade Grizzly lososovo olje
Večina mačk ima rada izdelke iz sveže ribe, ki so za njih prav tako koristni kot za pse. Za mačke so sedaj na voljo praktične 125 ml plastenke Grizzly lososovega olja.

 

TEŽA MAČKE       

ŠT. BRIZGOV (125 ml plastenka)

< 3 kg

   1/2

3 – 6 kg  

     1

> 3 kg

12

Koliko Grizzly lososovega olja lahko dobi mačji mladič?
Zdravo ravnotežje omega-3 in omega-6 maščobnih kislin v prehrani mačjega mladička je odličen način da mu pomagamo zagotoviti dolgo in zdravo življenje. Priporoča se dnevno uporabo Grizzly lososovega olja in sicer količino, ki je prilagojena teži muce.